Kedves gazdi!
Üdvözöljük a ProPet Állatorvosi rendelő honlapján! Köszönjük, hogy ellátogatott az oldalunkra, reméljük hasznos információkat talál a weblap böngészése közben.

Ha bármi további kérdése merülne fel, bátran hívjon minket rendelési időben (H-P 9-12 és 15-19) a 0623 750 749-es rendelői telefonszámon!

Bemutatkozás
Vadonat új (2019 őszén épült), modern, naprakészen felszerelt, igényes rendelővel várjuk kedves betegeinket Budaörs szívében, könnyű megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel. Apa és fia két generáció tudásának egyesítésével, több évtizedes tapasztalattal és naprakész állatorvosi ismeretekkel, fiatalos lendülettel igyekszünk a lehető legjobb ellátást nyújtani Önnek és kedvencének, bármi legyen is a probléma. Modern eszközeinkkel a legtöbb kiegészítő vizsgálatot is gyorsan, helyben tudjuk végezni, mely nagyban segíti a gyors és precíz diagnózis felállítást, ezáltal a sikeresebb kezelést és gyógyulást, de szükség esetén külső laboratóriumokkal és specialistákkal is együttműködünk.

dr. Ekés Ákos állatorvos

2015 februárjában végeztem a Budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen. Diplomamunkámat a kutyák mellkasi ultrahang vizsgálatából írtam. Már egyetemi tanulmányaim alatt is több külföldi gyakorlaton, tanulmányúton vettem részt (Hannoveri egyetem, Lisszaboni egyetem), majd végzés után még fél év szakmai gyakorlatot töltöttem el a Lisszaboni Állatorvosi Egyetemen, ahol ultrahang diagnosztikát tanultam neves specialistáktól.
Hazatérvén két évet dolgoztam egy 0-24 órás állatkórházban, valamint az Állatorvos-tudományi Egyetem Belgyógyászati klinikáján.
Ezután ismét külföldi kalandba vágva, Cipruson egy állatkórházban helyezkedtem el másfél évre, tapasztalatot szerezve a mediterrán betegségek terén is.
Ciprusról hazatérve, csatlakozva évtizedek óta állatorvosként praktizáló édesapámhoz vágtunk bele ennek az új, modern rendelőnek a felépítésébe.

Szeretném itthon, szülővárosomban kamatoztatni a szerte a világban megszerzett tapasztalataimat és ezzel segítve az itteni állattartókat és kedvenceiket.

Mindig is szerepeltek állatok az életemben, jelenleg is két kutyával és egy macskával élünk a feleségemmel, aki korábban állatorvosi asszisztensként dolgozott.

dr. Ekés Károly állatorvos

1985-ben végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen.
A végzés után közvetlenül az egyetem Szülészeti Tanszékén helyezkedtem el, ahol az eltöltött 6 év alatt rengeteg új ismeretet és gyakorlatot sikerült szereznem a szülészet és a szaporodásbiológia területén, főként kutya és macska praxisban. Ez idő alatt több tenyésztővel is kapcsolatba kerültem, így megismerkedhettem a tenyészetek problémáival is.
A szülészet után az egyetem Kórbonctani Tanszékén töltöttem el egy évet, ahol a klinikai betegségek további széles körére láttam rá.
Ezt követően, Magyarországon az elsők között indult kisállat praxisban dolgoztam egészen addig, amíg meg nem nyitottam a saját rendelőmet Budaörsön 1992- ben.

Az azóta is működő rendelőmet most 27 év után a fiammal – aki szintén állatorvos –, egy új, modernebb, korszerűbb, felszereltebb, a mai igényeknek jobban megfelelőre fejlesztettem.

Így most a sok év tapasztalata ötvöződik az új, fiatalos lendülettel, ami reményeim szerint egy minőségileg is jobb szolgáltatást tud nyújtani az eddigi és leendő új ügyfeleink számára.